13.6.2014

Aikioniemi Photography - Lappilainen musiikki ja tapahtuma-blogi

Kesäterveisiä Pelkosenniemeltä!

Lämmintä on ollut lähipäivinä jopa +30 astetta ja esiintymislavaa/katosta on alettu rakentamaan torille, joka on ensimmäisen kerran käytössä Pelkosenniemen kunnan 350vuotis juhlatapahtumassa 26.heinäkuuta. Tännehän kuuluu aivan hyvää, ihmiset ovat kesäisillä mielillä, joka näkyy jo kauas kuntalaisten positiivisesta asenteesta ja olemuksesta. No mutta siis joo... 

Aiheenani on Vappuna (1.5) perustettu blogini "Aikioniemi Photography - Lappilainen musiikki ja tapahtuma-blogi", joka nimensä veroisesti uutisoi lapin läänin alueella tapahtuvia keikkoja/festivaaleja yms muita tapahtumia aika ajoin. Sekä myös tapahtumista on kuvia omalla kuvasivustollani ja "Aikioniemi Photographyn" löytää myös facebookista...

Tämä koko ideahan lähti siitä, että halusin molemmat harrastukset koota yhteen; valokuvauksen ja keikoilla/festareilla/tapahtumissa käymisen, niin päätin tehdä ensin kuvasivuston, jonne muiden nähtäväksi lisäsin keikoilla ottamiani valokuvia eri artisteista/tapahtumista. 

Sitten päätin hieman markkinoida kuviani/kuvasivustoa tekemällä facebookiin sivuston, jonne tulisin linkittämään kuvagalleria-linkkejä, joiden kautta pääsisi kuvasivustolleni tutustumaan kaikkiin kuviin, ettei kaikkea tarvitsisi laittaa facebookiin. Ja kuvat.fi-palvelu toimii samalla mainiosti myös pilvipalveluna, jonne talletan kuvat myöhempää mahdollista käyttöä varten. 

Noin kuukautta myöhemmin mietin, että voisinko alkaa myös kirjoitteleen juttuja keikoilta/uutisoimaan lapissa olevia tapahtumia sekä myös infoamaan tulevista keikoista/tapahtumista jne... Tykkään kyllä harrastuksestani ja haluan tuoda esille sen muillekin, että näkevät mistä oikeesti pidän!!

Jees, mutta oishan se kiva, että te tämän blogin lukijatkin voisitte käydä aktiivisesti seuraileen sivustojani ja infota myös muillekin, jotta saataisiin lisää tykkääjiä facebook-sivustollekin ja tottakai lisää blogini lukijoita ja kuvien katselijoita!!

Linkit sivustoilleni:


Pistähän meiliä jos tarviit jeesii tai muuta kysyttävää; sami.aikioniemi@pelkosenniemi.fi

Nähdään!!

Kesäterveisin, Sami Aikioniemi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti