13.2.2014

Kevättä kohti...

Niin se neljä kuukautta pyörähti todella nopeasti työharjoittelussa Pelkosenniemen kunnalla. Tein erilaisia tietotekniikkaan liittyviä hommia. Pääsääntöisesti päivitin/editoin kunnan www-sivuja. Pelkosenniemen kylät ja vesistöt-sivustot ovat minun tekemiäni. Yhteistyössä Marianne Anttilan ja Tapio Rautiaisen kanssa koottiin tärkeimmät ja ajankohtaisimmat tiedot/kuvat, joista sitten kasasin helpot ja yksinkertaiset sivut. Nehän löytyy ”Matkailijalle” kohdasta, jos joku ei satu tietämään/löytämään.

Haastavimpana hommana koin Pyhätunturi Oy:n vanhojen arkistojen (pöytäkirjat yms) skannaamisen, sillä niitä oli PALJON. Meinasi jo siinä pieni kiire tulla niiden kans, joten vein työt kotiini ja saatoin sen homman loppuun siellä.

Muitakin hommia työhöni sisältyi, joista suoriuduin hyvin. Ei siis ihmekään, että koulussa saanu kiitettäviä arvosanoja. Ilman opiskelua en siis olisi välttämättä osannut niin hyvin tehdä niitä.

TOP-jaksolleni sisältyi myös kaksi näyttöä, joista suoriuduin kiitettävin arvosanoin (K3), josta olen erityisen iloinen. En osannut odottavani, että näytöt menisi niinkään hyvin, mutta niin vain meni.

Olen myös mielelläni tehnyt vapaaehtoisesti töitä esim. Diskossa, uimakuljetuksissa, nuorisotiloilla pitänyt bingoiltaa jne... Onhan nuorisotilat jo minulle tuttu paikka, sillä aloitin harjoittelijana 09/09 ja pääsin vuoden 2010 puolella sinne palkalliseksi töihin. Sitä herkkua kesti vuoden verran. 
Vuosi meni työttömänä, joten päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja hakea opiskelemaan Lapin Ammattiopistoon, Rovaniemelle Tieto-ja viestintätekniikkaa. Tässä sitä nyt ollaan. Opinnot ovat sujuneet mielestäni hyvin. Tästä on hyvä jatkaa etiäpäin...

TOP-harjoittelujaksoni jatkuu Pelkosenniemen kunnalla taas huhtikuussa...
Ai niin ja tykkään myös valokuvata! Jos kiinnostusta/tarvista tulee esim. tapahtuma josta halutaan kuvia. niin ottakee minuun yhteyttä s-postitse sami.aikioniemi@pelkosenniemi.fi

Tapahtumia joissa olen mukana;
15.2. Elokuvareissu Sodankylään
28.2 Disko Yläkoululla
2.3 Laskiaisrieha


NÄHDÄÄN!!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti